ktel-fokidas.gr - Preloader
ktel0000001Ο νομός Φωκίδας, με πρωτεύουσα την Άμφισσα και πληθυσμό που δεν ξεπερνά τους 28.000 κατοίκους, έχει οδικό μεταφορέα του την Κ.Τ.Ε.Λ. Φωκίδος Α.Ε. (ν.2963/2001).
 
Όλα αυτά τα χρόνια έχουν γίνει εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα με ασφάλεια και έχουν μετακινηθεί πολλές γενιές προς όλους τους προορισμούς του νομούς μας αλλά και της Ελληνικής επικράτειας.
 
Σήμερα, η ΚΤΕΛ Ν. Φωκίδας Α.Ε. είναι μία από τις μεγαλύτερες και πιο υγιείς εταιρείες του Νομού Φωκίδας. Αριθμεί 47 Μετόχους και ένα σύγχρονο στόλο από 51 λεωφορεία τελευταίας τεχνολογίας τα οποία πληρούν τους προβλεπόμενους κανόνες ασφαλούς και άνετης μεταφοράς των πελατών μας και των αποσκευών τους.
 
Με τα λεωφορεία μας, έχει κανείς τη δυνατότητα να επισκεφτεί τον ομφαλό της Γης, τους Δελφούς, το δημοφιλή ορεινό προορισμό της Αράχωβας, το γραφικό Γαλαξίδι ή ακόμη, και τη Ναύπακτο με το ιστορικό της λιμάνι.
 
Η ΚΤΕΛ Ν. Φωκίδας όμως δίνει την δυνατότητα και για επίσκεψη σε πιο απομακρυσμένα, αλλά πανέμορφα και με σπάνια χλωρίδα και πανίδα χωριά, όπως η Πενταγιού, η Αρτοτίνα, ο Αθανάσιος Διάκος. Σε αυτά τα μέρη η ΚΤΕΛ Φωκίδας μεταφέρει και μαθητές, αλλά και τρόφιμα εμποδίζοντας έτσι την περαιτέρω ερήμωση τους.
 
Η ΚΤΕΛ Ν. Φωκίδας Α.Ε. διαθέτει το τουριστικό γραφείο ΚΤΕΛ ΦΩΚΙΔΑΣ TRAVEL ως θυγατρική εταιρία και συνέχειά της, έχοντας την πείρα χρόνων στον τουριστικό τομέα και στις μεταφορές, έχει τη δυνατότητα να οργανώσει και να προγραμματίσει τις επόμενες εκδρομές σας, εκπληρώνοντας κάθε επιθυμία σας. Διαθέτουμε ένα υπερσύγχρονο τουριστικό λεωφορείο που μας δίνει τη δυνατότητα να σας παρέχουμε αναβαθμισμένες υπηρεσίες στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.
Μετάβαση στο περιεχόμενο